قرار گرفتن نام دکتر علیزاده بهبهانی در فهرست دو درصد برتر دانشمندان و پژوهشگران پر استناد جهان

۱۰ آذر ۱۴۰۱ | ۲۳:۴۵ کد : ۴۴۳۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نام دکتر بهروز علیزاده بهبهانی عضو هیأت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه بر اساس تازه‌ترین بروز رسانی پایگاه داده "فهرست دانشگاه استنفورد"، در میان پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر دنیا قرار گرفت.

لازم به ذکر است دکتر علیزاده بهبهانی دارای بیش از 250 مقاله علمی بوده و حوزه پژوهشی ایشان، صنایع غذایی می‌باشد.

فهرست نویسندگان پراستناد براساس شاخص استنادی مرکب و در  ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۶ حوزه فرعی می‌باشد. این فهرست هر ساله از سوی دانشگاه استنفورد منتشر می‌شود.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان کسب این موفقیت را به ایشان تبریک گفته و از خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون را آرزومند است.