برگزاری مسابقه پرسمان دانشجویی

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۴ کد : ۹۶۶ اخبار دانشگاه
برگزاری مسابقه پرسمان دانشجویی

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی و به نقل از انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره) دانشگاه، مرحله نیمه نهایی مسابقه پرسمان دانشجویی در تاریخ ۲۷ و ۲۸ آبان ماه برگزار گردید که با حضور پرشور دانشجویان همراه بود. در این برنامه ۵ گروه ۲ نفره در هر شب باهم به رقابت پرداختند که در پایان هر شب دو تیم به مرحله فینال راه پیدا کردند و بهترین تیم سوم نیز به این مرحله راه یافت. در شب اول گروه تئاتر کانون فوق برنامه نیز به اجرای تئاتر برای حضار پرداخت که با استقبال دانشجویان مواجه گردید. مسابقه فینال هفته آینده در تالار حافظ برگزار خواهد گردید و دانشجویان عزیز نیز تئاتر جدیدی را اجرا خواهند نمود و مسابقات متنوعی برای دوستان در نظر گرفته شده است.

اسامی تیم‌های صعود کننده: گروه ۱: سجاد احمدی و رامین جانی

گروه ۲: شکوفه داوودی و عاطفه مهرابی

گروه ۳: نصرت شاه منصوری و سیف‌اله نیکبخت

گروه ۴: عادل خدابخشی و سبحان اسدی

گروه ۵: بعد از بررسی اعتراض یکی از گروه‌ها به پاسخ یک سؤال به‌زودی گروه صعودکننده مشخص خواهد شد.