قرار گرفتن دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان در لیست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی کشور عراق

۲۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۰ کد : ۷۸ اخبار دانشگاه

با پیگیری‌های مستمر مدیریت دفتر روابط بین الملل دانشگاه و تلاش‌های رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان در فهرست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی عراق قرار گرفت. این فهرست اواخر ماه آگوست سال جاری میلادی توسط وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی عراق منتشر شد.

لازم به ذکر است که دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان تنها دانشگاه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی کشور است که در این فهرست جای می‌گیرد. از بین دانشگاه‌های استان خوزستان نیز فقط دو دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز در این فهرست مشاهده می‌شوند

موفقیت دانشگاه در قرار گرفتن در فهرست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید کشور عراق زمینه جذب دانشجو از این کشور و انجام مبادلات علمی با آن را تسهیل و هموار خواهد نمود.

روابط عمومی دانشگاه