اطلاعیه پذیرش دانشجوی دوره دکتری رشته آگرو تکنولوژی از طریق استعدادهای درخشان

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۲ کد : ۷۲۳ اطلاعیه‌ها

به اطلاع داوطلبین استفاده از استعدادهای درخشان برای ورود به دوره دکتری تخصصی رشته زراعت (اکولوژی و فیزیولوژی) سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ می‌رساند نکات مهم برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

• متقاضیان تا ۲۰ تیر‌ماه مهلت دارند از طریق ایمیل plantpg@ramin.ac.ir اسکن مدارک خود را به گروه ارسال دارند.
  • مصاحبه از داوطلبین به صورت هم‌زمان از ساعت ۱۰ صبح ۲۷ تیرماه ۱۳۹۷ در گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می‌گردد.
  • امتیازدهی به داوطلبین بر اساس مدارکی انجام می‌گیرد که اسکن نموده و به ایمیل فوق ارسال نمایند.
  • هنگام مراجعه داوطبین به دانشگاه، همراه داشتن و ارائه اصل مدارک به مسئولین ذیربط الزامی است.

مدارک مورد نیاز

1. ارسال کلیه مدارک آموزشی شامل مدرک دیپلم، کارشناسی و کارشناسی ارشد
  2. تکمیل دقیق فرم درخواست استفاده از سهمیه استعداد درخشان
  3. واریز مبلغ ۰۰۰/‏۰۰۰/‏۱ ریال به حساب ۵۲۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۷۲۹۰۳۰۱۸۳۰۷ شماره حساب شبا نزد بانک مرکزی با شناسه واریز ۳۱۲۰۷۲۹۵۷۱۱۷۰۶۰۰۰۲۱۷۷۲۹۲۲۰۲۰۰۶ به نام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و ارسال اسکن فیش واریزی
  4. ارسال کلیه مدارک پژوهشی
  5. ارسال عکس و مدارک شناسایی
  6. ارسال گواهی استعداد درخشان

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با گروه آموزشی از طریق ایمیل plantpg@ramin.ac.ir یا agronomyplantbreeding2018@gmail.com ارتباط برقرار نمائید.