اولین نشست هم‌اندیشی تشکل‌های اسلامی استان خوزستان با استاندار

۰۲ تیر ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۴ کد : ۷۱۹ اخبار دانشگاه

اولین نشست هم‌اندیشی تشکل‌های اسلامی استان خوزستان با جناب آقای دکتر شریعتی استاندار خوزستان برگزار شد.

این نشست در تاریخ ۳۱ خرداد ۹۷ در روز پنج‌شنبه در مهمانسرای استانداری با حضور نمایندگان تشکل‌ها، انجمن و کانون‌های فرهنگی و صنفی و همچنین انجمن‌های علمی برگزار شد. از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان آقایان روح الله انصاری دبیر تشکل اسلامی آزاد اندیشی و مهدی ولیزاده قائم مقام تشکل و سرکار خانم منا عزیز محمدی دبیر کمیته تبلیغات و همچنین آقای علی آستوی فرمانده بسیج دانشگاه، آقای علی زالی دبیر کانون هلال احمر، عباس کردپور دبیر شورای صنفی دانشگاه به عنوان نمایندگان هر انجمن در جلسه حضور بهم رسانیدند. این نشست با محوریت مشکلات انجمن‌ها در دانشگاه ها و ارتباط هر چه بیشتر استاندار با دانشجویان برگزار شد. رؤسای دانشگاه های استان و همچنین معاونین فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی که در این جلسه حضور داشتند پس از صحبت‌های انجام شده از طرف دانشجویان به ایراد سخنان خود پرداختند. در همین راستا آقای مهدی ولی‌زاده به عنوان نماینده دانشجویان دانشگاه پس از درخواست از استاندار مبنی بر تخصصی کردن این دانشگاه و متمرکز کردن تمامی رشته‌های کشاورزی از سطح استان و انتقال به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به عنوان مرکز جامع کشاورزی، از حقوق انجمن‌ها در اجرای برنامه‌ها و همچنین به ممیزی برخورد کردن نسبت به برخی کانون‌ها دفاع و انتقاد کرد و مشکلات آبرسانی و برق را به اطلاع استاندار وقت رساند. در این جلسه که جناب آقای دکتر کوچک‌زاده به عنوان نماینده دانشگاه حضور داشتند سخنان خود را با هدف پیگیری مشکلات آبی استان و عدم توجه به خشکی آب کارون به صورت کلان ارائه کردند و به حمایت از پتانسیل‌های موجود در بخش کشاورزی در دانشگاهی که سابقه درخشان دارد پرداختند. در پایان آقای دکتر شریعتی با دادن قول‌های مبنی بر کمک هرچه بیشتر به مراکز آموزش عالی و بخش دانشجویی از قسمت مصوبات دولت، جلسه را به اتمام رساند.