شرایط شرکت در مصاحبه آزمون دکتری ۹۷ در سایت دانشگاه

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۹ کد : ۷۱۲ اطلاعیه‌ها

بدین‌وسیله از آن دسته از داوطلبین محترم دوره دکتری تخصصی رشته زراعت (اکولوژی و فیزیولوژی) سال تحصیلی ۹۸ - ۱۳۹۷ که در مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان معرفی شده‌اند خواهشمند است نکات مهم زیر را در مرحله دوم آزمون دکتری مراعات فرمایند:

• ثبت‌نام داوطلبین جهت مصاحبه / ارزیابی تخصصی از تاریخ ۲۴/‏۰۳/‏۹۷‬ لغایت ۹۷/۴/۳ از طریق ایمیل plantpg@ramin.ac.ir صورت می‌پذیرد.
  • مصاحبه از داوطلبین روزانه / نوبت دوم با آزمون / بدون آزمون / مربیان / استعدادهای درخشان، به صورت هم‌زمان در پنجشنبه ۹۷/۴/۷ و جمعه ۹۷/۴/۸ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می‌گردد.
  • امتیازدهی به داوطلبین براساس مدارک ارسال شده به ایمیل انجام می‌گیرد.
  • هنگام مراجعه داوطلبین به دانشگاه همراه داشتن و ارائه اصل مدارک به مسئولین ذیربط الزامی است.

مدارک مورد نیاز

۱- ارسال کلیه مدارک آموزشی شامل مدرک دیپلم؛ کارشناسی و کارشناسی ارشد

۲- تکمیل دقیق فرم ریزومه ( C.V ) و ارسال آن

۳- پرداخت هزینه آزمون و ارسال اسکن فیش بانکی

۴- ارسال کلیه مدارک پژوهشی

۵- ارسال عکس و مدارک شناسایی

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه‌های آموزشی از طریق ایمیل plantpg@ramin.ac.ir ارتباط برقرار نمایید.