تقدیر و همدلی در ضیافتی صمیمانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز یکشنبه 14 اردیبهشت ماه 1404، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به همراه کارگران، روز کار و کارگر را در ضیافت ناهار گرامی داشتند. این مراسم به منظور تقدیر از تلاشهای کارگران در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه برگزار شد. در این ضیافت صمیمانه، بر اهمیت نقش کارگران به عنوان یکی از ارکان مهم و تلاشهای این عزیزان برای ایجاد محیطی مناسب برای فعالیت اشاره شد و بر لزوم حفظ همدلی و همکاری در مسیر پیشرفت دانشگاه تأکید شد.
نظر شما :