تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه برای توانمندسازی جوامع محلی

۰۵ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۰ کد : ۶۴۶۷ اخبار دانشگاه
تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه برای توانمندسازی جوامع محلی

به گزارش روابط عمومی، دکتر زهرا بهروزآذر در رویداد دانشگاه، مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی جامعه محلی که امروز ۵ اسفند‌ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، با اشاره به نقش‌آفرینی زنان محلی، اظهار کرد: نقش دانشگاه در همانندسازی جوامع محلی و روستایی اهمیت فراوانی دارد و زنان به طور ویژه در توسعه، موثر هستند. 

وی ادامه داد: توانمندسازی و مسئولیت اجتماعی جوامع محلی دغدغه است؛ اقتصاد جوامع محلی عموما بر پایه کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی و منابع طبیعی است. برای هر جامعه‌ای باید نسخه مختص و بر اساس ویژگی‌ها و نیازهای همان جامعه پیچید. امروزه روستاها دچار مشکل جدی مهاجرت هستند؛ جمعیت روستایی در حال رسیدن به کمتر از ۳۰ درصد است که نگران کننده است. اگر این جوامع از بین بروند نه تنها کشاورزی و امنیت غذایی در خطر می‌افتد بلکه ارزش‌های ملی نیز ممکن است به نابودی برود. 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دانشگاه نسل چهارم، ماموریت ارتباط با دانشگاه و ارائه راه حل برای مشکلات را برعهده دارد که می‌تواند به حفظ روستاها و جوامع محلی کمک کند. علاوه بر این می‌تواند به توانمندسازی و رونق اقتصادی کمک کند. دانشگاه می‌تواند مرکز نوآوری‌های روستایی و محلی ایجاد کند و به نوآوری در حوزه‌های صنایع دستی، گردشگری، اقتصاد محلی و ... بپردازد. 

وی تاکید کرد: شبکه بازاریابی دیجیتال و فروش آنلاین یکی از مشکلات موجود در جوامع محلی است که برای حل آن می‌توان از ظرفیت موجود در دانشگاه استفاده کرد.

دکتر بهروز‌آذر تاکید کرد: با وجود تلاش‌های انجام شده اما خوزستان نیاز به سیستم‌های آبیاری هوشمند و مکانیزه دارد و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان می‌تواند کمک‌کننده باشد.


نظر شما :