دانشگاه باید جامعه محور باشد.

۰۵ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۸ کد : ۶۴۶۶ اخبار دانشگاه
دانشگاه باید جامعه محور باشد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر جمال فیاضی در رویداد دانشگاه، مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی جامعه محلی که امروز ۵ اسفندماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان قدیمی‌ترین دانشگاه تخصصی کشاورزی با قدمت ۷۰ ساله است در عین حال، روستاهای زیادی دور و بر این دانشگاه قرار دارند بنابراین سعی شده است به این ظرفیت نیز توجه ویژه شود. 

وی عنوان کرد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، خردادماه سال ۱۳۳۴ کلنگ‌زنی شد و اکنون در آستانه ۷۰ سالگی دانشگاه قرار داریم به این منظور رویدادهای علمی در راستای بازبینی نقش ۷۰ ساله دانشگاه برگزار خواهند شد که تاکنون دو رویداد برگزار شده است.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با اشاره به اهمیت قرار گرفتن در مسیر دانشگاه نسل چهارم، گفت: در گذشته دانشگاه‌ها تنها در مسیر آموزش قرار داشتند که پس از آن مسیر پژوهش و فناوری را طی کردند. آخرین مسئولیت قرار داده شده برعهده دانشگاه‌های نسل چهارم نگاه به جامعه و جامعه محوری است. 

فیاضی تاکید کرد: در دانشگاه‌های نسل چهارم، نگاه دانشگاه باید توسعه محور و جامعه محور باشد. بنابراین از دانشجو تا پرسنل و استاد دانشگاه باید تلاش کنند که دانشگاه در این مسیر قرار گیرند. 

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده در دانشگاه تاکید کرد: در دو سال اخیر، نگاه به کشاورزی نگاه بهره‌ورانه بوده است. به این منظور تلاش شده تا با کشاورز ارتباط مستقیم برقرار شود.


نظر شما :