تأکید بر حمایت از نوآوری و همکاری بین واحدهای فناور در جلسه با مدیر مرکز رشد دانشگاه

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۵ کد : ۶۲۲۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، در روز شنبه به تاریخ 21 مهر ماه 1403جلسه‌ای با حضور دکتر آیدین خدایی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و نمایندگان شرکت‌های مستقر در مرکز رشد در محل سالن جلسات معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه برگزار شد. این جلسه با هدف بررسی و تبادل نظر پیرامون مسائل مرتبط با رشد و توسعه واحدهای فناور تشکیل شد. در این نشست، چالش‌های پیش روی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیشنهادهایی در راستای تسهیل توسعه و ارتقاء واحدها مطرح شد. همچنین، مدیر مرکز رشد ضمن تأکید بر حمایت از نوآوری و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تسریع روند رشد شرکت‌ها، بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی بین واحدهای فناور برای دستیابی به اهداف مشترک تأکید کرد.

شرکت‌کنندگان در جلسه از فرصت‌های ایجاد شده برای رشد، راهکارهای عملی جهت رفع موانع و برنامه‌های آینده مرکز رشد استقبال کردند و مقرر شد پیشنهادات مطرح شده در جلسه مورد پیگیری قرار گیرد.