نتایج اولیه پذیرفته‌شدگان بدون آزمون استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد دانشگاه

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۹ کد : ۶۲۱۰ اطلاعیه‌ها آموزشی

ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در سال تحصیلی 1404-1403 بدین‌وسیله اسامی پذیرفته‌شدگان نتایج اولیه اعلام و موارد زیر به اطلاع می‌رسد.

پذیرش نهایی و قطعی داوطلبان منحصراً پس از تأیید صلاحیت علمی توسط سازمان سنجش آموزش کشور و تأیید صلاحیت عمومی توسط دبیرخانه مرکزی گزینش دانشجو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت خواهد گرفت، لذا نتایج اعلام شده به منزله پذیرش قطعی نیست.

پذیرفته‌شدگان لازم است مدارک مورد نیاز برای بررسی صلاحیت عمومی را جهت ارسال به دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش دانشجو، حداکثر تا تاریخ 1403/07/30 به صورت یک فایل فشرده و با حجم کم (500 کیلوبایت) منحصراً از طریق آدرس جیمیل استعدادهای درخشان (universityeducation2072@gmail.com) برای دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نمایند.

مدارک لازم برای بررسی صلاحیت عمومی

• فایل عکس 4×3
  • تصویر کارت ملی
  • تصویر صفحه اول شناسنامه
  • تصویر فیش واریزی به مبلغ 3,424,000 ریال (سیصد و چهل و دو هزار و چهارصد تومان) به شماره حساب ۴۰۰۱۰۲۱۱۰۳۰۴۲۵۹۱ و شماره شبا: ۱۰۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۲۱۱۰۳۰۴۲۵۹۱ IR و شناسه واریز: ۳۶۶۰۲۱۱۷۴۱۴۰۱۰۳۰۰۲۲۰۱۱۳۵۶۰۷۴۸۹ به نام سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور

نحوه ارسال مدارک

داوطلبان لازم است مدارک ذکر شده را داخل یک پوشه (فولدر) که اسم آن نام و نام خانوادگی داوطلب می‌باشد قرار داده و به صورت یک فایل فشرده (zip یا rar) از طریق آدرس جیمیل )universityeducation2072@gmail.com) برای مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال نمایند.

اسامی پذیرفته‌شدگان