تقدیر از ۳ عضو هیئت علمی دانشگاه

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۲ کد : ۶۲۰۳ اخبار دانشگاه
تقدیر از ۳ عضو هیئت علمی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، در نشست صمیمانه هیئت رئیسه با اعضای هئیت علمی دانشگاه از آقایان دکتر بهروز علیزاده‌بهبهانی، دکتر مرتضی تاکی و دکتر مسلم سواری تقدیر شد. این نشست که قبل از ظهر روز سه‌شنبه به تاریخ 10 مهر ماه 1403 در محل تالار آیت‌الله دکتر مفتح با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و اعضای هیئت علمی برگزار شد، از دکتر بهروز علیزاده بهبهانی (برای سومین سال متوالی)، دکتر مرتضی تاکی و دکتر مسلم سواری به دلیل قرار گرفتن در لیست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان، با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم، دکتر جمال فیاضی رئیس دانشگاه با اشاره به اهمیت این دستاوردها، از تلاش‌ها و زحمات این دانشمندان برجسته تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود که این موفقیت‌ها الهام‌بخش دیگر اعضای هیئت علمی و دانشجویان باشد. همچنین ایشان با اشاره به اهمیت تحقیق و پژوهش در ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه و کشور بر توسعه زیرساخت‌های پژوهشی با حمایت از اساتید تاکید کرد.