بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه در پی شهادت اسماعیل هنیه

بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه در پی شهادت اسماعیل هنیه

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«بسم رب الشهداء و الصدیقین مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ

صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ و َمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

در عصر شکست رژیم کودک‌کش صهیونیستی، این رژیم سفاک و ضد انسانی به ترورهای هدفمند و مذبوحانه برای جبران انزوای نظامی، انسانی و بین‌المللی خود روی آورده است که البته مانند گذشته روز به روز بر رسوایی این رژیم جنایتکار و ضد بشری افزوده خواهد شد. لذا ایمان داریم ایران اسلامی با تکیه بر عنصر اقتدار و عقلانیت، پاسخی سخت و پشیمان کننده به این جنایت بزرگ خواهد داد و انتقام خون این شهید مبارز و مجاهد را خواهد گرفت.

بسیج کارکنان دانشگاه، ضمن محکوم کردن اقدام سفاکانه جنایتکاران تروریستی اسرائیل و حامیانش، شهادت دکتر اسماعیل هنیه را به خانواده بزرگ جبهه مقاومت، رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران و فلسطین و خانواده شهید پرور ایشان تسلیت عرض می نماید.از خدای متعال برای ایشان مغفرت و علو درجات را مسلت داریم.

پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه