پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر خم

۰۵ تیر ۱۴۰۳ | ۰۲:۳۷ کد : ۶۰۸۷ اخبار دانشگاه
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید  غدیر خم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای دکتر جمال فیاضی رئیس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن عید سعید غدیر خم را تبریک و تهنیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد...
امروز روز عهد و پیمان است با پروردگار محمد (ص) که دست از دامان حبیبش علی (ع) برنداریم و عاشقانه و عارفانه قدم جای قدمش گذاریم. روز بارش رحمت الهی است و بهره‌مندی از مهربانی بی‌دریغ پروردگار عالم.

عید سعید غدیر خم، عید ولایت و امامت بر همه شما خجسته باد. بی‌شک عشق به امیرالمؤمنین علی (ع) همواره چراغ‌ راه پیروان حق بوده و خواهد بود.
به مناسبت این روز فرخنده از درگاه خداوند متعال برای همگی شما سعادت، سلامت و موفقیت روزافزون را خواستارم. باشد که همواره تحت سایه‌سار ولایت امام علی (ع) و با الهام از تعالیم ایشان در مسیر علم و دانش گام برداریم و در ساختن آینده‌ای روشن برای ایران عزیزمان کوشا باشیم.

جمال فیاضی
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان