اولین همایش ملی نهادینه‌سازی کارآفرینی در توسعه پایدار با رویکرد آموزش عالی

۰۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۲۰:۱۸ کد : ۵۹۶ اخبار دانشگاه

"اولین همایش ملی نهادینه‌سازی کارآفرینی در توسعه پایدار با رویکرد آموزش عالی" امروز مورخ نهم اسفندماه ۹۶ به میزبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان برگزار گردید. به نقل از آقای دکتر محمد حجتی، دبیر اجرایی همایش، این همایش یک روزه با همت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه از ساعت ۸:۳۰ صبح با آیات کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران در تالار حافظ دانشگاه و با حضور مسئولین دانشگاه و علاقمندان و پژوهشگران عرصه کارآفرینی آغاز به کار کرد. سخنران آغازین این همایش آقای دکتر سیدعطاءاله سیادت، رئیس دانشگاه و رئیس همایش، بود که با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهور بر کارآفرینی و پرورش دانش‌آموختگان فعال و خلاق به همه حضار خیرمقدم گفته و حمایت خود را از انجام امور خلاقانه و کارآفرینانه در دانشگاه اعلام نمودند. دبیر علمی همایش، آقای دکتر مسعود برادران، ضمن گزارشی از چگونگی برگزاری همایش و سخنرانی‌ها، به تبیین اهداف این همایش در محورهای مختلف و چگونگی ایجاد یک دانشگاه کارآفرین پرداختند. از سخنرانان کلیدی این همایش آقایان دکتر امیرحسین علی بیگی و دکتر کیومرث زرافشانی بودند که به ترتیب به بررسی عناصر اصلی توسعه کارآفرینی در جامعه به‌ویژه در میان دانشجویان و دانش و ارائه تجربیات عملی کارآفرینی به منظور توسعه این فعالیت‌ها در استان‌های غربی کشور پرداختند. در خلال این همایش به طور عملی شیوه‌ی راه‌اندازی تعاونی‌های دانشجویی توسط آقای دکتر زرافشانی آموزش داده شد و در نهایت در حضور نماینده اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان خوزستان و با حضور پرشور دانشجویان مقاطع و رشته های مختلف تحصیلی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اولین تعاونی دانشجویی این دانشگاه شکل گرفت. هدف از تشکیل این شرکت تعاونی انجام کارگروهی در زمینه های مختلف کشاورزی و حضور فعال دانشجویان و ترغیب و تشویق آن‌ها برای بیان ایده‌هایشان به صورت عملی و خلاقانه می‌باشد.

مجموعه مقالات ارائه شده در این همایش به صورت سی دی در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت و مشاهده رایگان متن کامل این مقالات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC ) امکانپذیر می باشد.