پیام دکتر سیادت به مناسبت فرارسیدن بهار

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۳ کد : ۵۹۱ اخبار دانشگاه
پیام دکتر سیادت به مناسبت فرارسیدن بهار

انتظار زمین به شماره افتاده است. اندک اندک زمستان کوله بار پر مهر و سپیدش را جمع می‌کند. زمین آغوش خود را برای ورود مهمان قدیمی و جدید خود باز می‌نماید و باز این مهمان عزیز و سبز از راه می‌رسد. بهار سبز و دل انگیز به زمین می‌رسد و زمین به احترام ورودش چرخشی نو به دور خورشید را آغاز می‌کند. بهار که می‌آید زمین جانی می‌گیرد و دوباره لباسی سبز به تن می‌پوشد. بهار فصل رشد و رویش هر آن چیزی است که باوجود اینکه ساقه‌اش در پیچ و تاب زمین و زمان خشکیده اما هنوز ریشه‌ای محکم در این خاک دارد. گویی زمین می‌خواهد درس ایستادگی را به ساکنانش مشق کند، درس مقاومت در برابر سردی و برگ‌ریزان دنیا. درس سینه سپر کردن در برابر سختی‌ها که سرانجامی سبز در پیش دارد و حاصلش شروع دوباره و بهاری شدن است. بهار فصل خانه تکانی دل و روح از هر آن چیزی است که لوح مقدس جان را کدر نموده است. مردمان اصیل این مرز و بوم با فرهنگ غنی و سرشار از زیبایی خود آغاز دوباره چرخش زمین به دور خورشید و رسیدن فصل سبز بهار را به فال نیک گرفته و مانند زمین خود را برای شروعی دوباره آماده می‌سازند و به شکرانه ورود این مهمان عزیز به جشن و سرور می‌پردازند.

شایسته است که اینجانب نیز به نوبه خود آغاز سال جدید و فرارسیدن نوروز باستانی را به تمامی هم میهنان عزیز خویش به خصوص جامعه دانشگاهی تبربک عرض نموده و از خداوند منان برای تمامی عزیزان سالی پر از عشق، محبت و صلح و برای زمین سالی پر از برکت، و بارش نعمت الهی درخواست نمایم.

سید عطاءاله سیادت

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان