دوره آموزشی طلایه‌داران عفاف و حجاب

۱۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۷ کد : ۵۹۰ اخبار دانشگاه
دوره آموزشی طلایه‌داران عفاف و حجاب

به گزارش روابط عمومی، دوره آموزشی طلایه‌داران عفاف و حجاب به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و میزبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، هفدهم اسفند‌ماه ۹۶، کار خود را با سخنان ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر سیادت آغاز نمود. ایشان ضمن تشکر از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در فراهم آوردن زمینه برپایی این کارگاه هم‌زمانی این برنامه را با ایام ولادت بانوی دو عالم حصرت زهرا (س)، بسیار فرخنده و سنجیده شمردند. این کارگاه دو روزه با هدف تربیت مربی و مروج عفاف و حجاب با حضور ۸۰ نفر از فعالین فرهنگی این حوزه در دانشگاه‌های منطقه ۱۰ استان (شهید چمران اهواز، جندی شاپور دزفول، خاتم‌الانبیاء بهبهان، علوم و فنون دریایی خرمشهر، شهدای هویزه و دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان) و با همکاری اساتید مؤسسه فرهنگی و هنری خیبر تا هجدهم اسفندماه ادامه خواهد داشت.
هم‌زمان با این کارگاه‌های دو روزه نمایشگاه جواهرانه بیانگر سیر تاریخی عفاف و حجاب در ادیان و ملل مختلف، برپا شده و در معرض دید شرکت‌کنندگان می‌باشد.