برگزاری اردوی راهیان نور ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰ کد : ۵۸۵۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، تأکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم برپایی اردوهای راهیان نور مجدداً به ثمر نشست و اردوی معنوی و زیارتی راهیان نور در روز چهارشنبه، ۱۷ اسفند ۱۴۰۲، توسط بسیج دانشجویی پایگاه شهید آوینی دانشگاه به اجرا درآمد.
این دوره، که مختص دانشجویان دختر بود، با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، انعکاس دهنده ایثار و مجاهدت‌های قهرمانانه آنان، و تداوم مسیر شهدا به سمت مناطق دفاعی جنوب کشورمان بود. بازدید از آثار به جای مانده از جنگ در شلمچه و باغ موزه دفاع مقدس خرمشهر از جمله برنامه‌های این سفر فرهنگی تعریف‌شده بود.
در خاتمه، به رسم یادبود و قدردانی، بسته‌های فرهنگی بین شرکت‌کنندگان توزیع گردید."