برگزاری اردوی راهیان نور ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۶ کد : ۵۸۰۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، با توجه به فرمایشات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری اردوهای راهیان نور، اردوی معرفتی زیارتی راهیان نور در روز چهارشنبه مورخ 3 اسفند 1402 به همت بسیج دانشجویی پایگاه شهید آوینی دانشگاه برگزار گردید.

این کاروان که ویژه دانشجویان پسر دانشگاه بود با هدف زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا، بیان ایثارگری، رشادت‌های دلاورانه و ادامه دادن راه شهیدان به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شد. بازدید از مناطق جنگی علمیات والفجر 8 اروند شهرستان آبادان و باغ موزه دفاع مقدس شهرستان خرمشهر از دیگر برنامه‌های این اردوی فرهنگی بود.

در پایان این اردو بسته فرهنگی به شرکت‌کنندگان اهداء گردید.