برگزاری نشست علمی مشترک میان دانشگاه‌‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و بصره: همسان‌سازی دانش در یک ائتلاف بین‌المللی

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۲ کد : ۵۷۸۸ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، در چارچوب هفته‌ای که به تبادلات علمی و فرهنگی اختصاص یافته بود، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان میزبان نشست هم‌اندیشی مشترکی با اساتید دانشگاه بصره بود. این نشست، زمینه‌ساز ارائه آخرین یافته‌های تحقیقاتی و علمی توسط صاحب‌نظران هر دو دانشگاه شد. این همایش که با استقبال چشمگیری از جانب جامعه دانشگاهی روبرو شد، به شکل مجازی نیز برای حضور و مشارکت گسترده‌ای از سایر دانشگا‌ه‌های کشور پخش شد و فرصت هم‌افزایی دانش و تجربه را فراهم آورد.