گام‌های مشترک دانشگاه و صنعت: بازدید و بررسی همکاری‌های محیط زیستی بین شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۳ کد : ۵۷۱۳ اخبار دانشگاه

در ادامه‌ی تلاش‌ها برای عملی‌سازی تفاهم‌نامه‌ای که بین شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به امضا رسیده است، در روز یک‌شنبه، هشتم بهمن‌ماه ۱۴۰۲، گروهی از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرصتی یافتند تا از مناطق مرتبط با محیط زیست در کریت کمپ و همچنین فضاهای سبز، گلخانه و نهالستان موجود در شهرک نفت بازدید به عمل آورند. این بازدید فرصتی شد تا مسائل و چالش‌های پیش‌رو در این زمینه‌ها به دقت مورد ارزیابی قرار گیرند.

پس از این بازدید، جلسه‌ای به منظور بحث و بررسی پیرامون موضوعات و مسائل مهمی که از سوی شرکت در حیطه محیط زیست و فضای سبز مطرح شده بود، با حضور مسئولین مرتبط با شرکت و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار گردید. در این نشست، نظرات و پیشنهادات متعددی رد و بدل شد که فضایی سازنده را برای تبادل نظر و هم‌اندیشی فراهم آورد.

در خاتمه، توافق به عمل آمد که اقدامات لازم و پیگیری‌های مؤثری برای پیشبرد اهداف تفاهم‌نامه و احراز پیشرفت‌های مشخص، به انجام رسد.