برگزاری نشست مشترک دانشگاه با مشاور وزیر جهاد کشاورزی جهت توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی دانشگاه

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۳ کد : ۵۶۹۳ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت پژوهشی و فناوری در تاریخ 26 دی ماه 1402، نشستی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید که طی آن، مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، رئیس دفتر امور خاک وزارت کشاورزی، معاون آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان به همراه یک هیأت تخصصی حضور داشتند. این جلسه همچنین با حضور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، مدیر بخش پژوهش، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، رئیس مرکز رشد فناوری، رئیس دانشکده کشاورزی و مدیر گروه علوم و مهندسی آب تکمیل شده بود.

در این جلسه، بحث و تبادل نظر پیرامون راه‌های ممکن همکاری بین وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه برای ایجاد سامانه‌های پیشرفته آبیاری در اراضی کشاورزی متعلق به دانشگاه انجام گرفت. همچنین، تصمیمات مهمی جهت اتخاذ اقدامات و پیگیری‌های لازم در این زمینه اتخاذ شد.