انعقاد تفاهم‌نامه علمی، آموزشی و پژوهشی فی مابین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و شرکت نفت و گاز اروندان

۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۵ کد : ۵۶۸۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و شرکت نفت و گاز اروندان با هدف توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی تفاهم‌نامه‌ی همکاری امضاء کردند. طبق این تفاهم‌نامه، که توسط رئیس دانشگاه، دکتر جمال فیاضی و مدیر عامل شرکت نفت و گاز اروندان، مهندس عبدالله عذاری اهوازی، به امضاء رسیده، دو طرف تعهد به همکاری در پروژه‌های پژوهشی و نوآوری، مشاوره علمی و برگزاری رویدادهای تخصصی فضای سبز و محیط زیست کرده‌اند. همچنین، دوره‌های آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان شرکت و دانشجویان تحت برنامه‌ریزی مشترک قرار خواهد گرفت. این تفاهم‌نامه با هدف ایجاد پلی میان تئوری و عمل و حمایت از توسعه پایدار منطقه‌ای به اجرا درخواهد آمد.