برگزاری سلسله نشست‌های نیازسنجی آموزشی ترویجی

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۰۰:۲۷ کد : ۵۶۶۴ اخبار دانشگاه
برگزاری سلسله نشست‌های نیازسنجی آموزشی ترویجی

به گزارش روابط عمومی و بر اساس اطلاعاتی که از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دریافت شده است، مجموعه‌ای از نشست‌های نیازسنجی آموزشی ترویجی تحت نظر کانون دانشجویی سنابل جهاد  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد. این نشست‌ها در روستاهای تلبومه و زویر خرامزه با هدف تقویت دانش و مهارت‌های کشاورزی و روستایی تشکیل گردید.

دو نشست از این سلسله نشست‌های نیازسنجی که به  حوزه کشاورزی و روستایی اختصاص داشت با دهیاران و کشاورزان پیشرو دو روستای مذکور و با حضور دکتر محمدزاده عضو هیئت علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی برگزار گردید.

علاوه بر این، چهار نشست ویژه‌ به منظور نیازسنجی مخصوص بخش زنان روستایی توسط دانشجویان دختر کانون سنابل جهاد با حضور فعال بانوان روستایی از تلبومه و زویر خرامزه برگزار شد. این جلسات با هدف ارتقاء مهارت‌ها و دانش روستاییان در حوزه‌های کشاورزی و اجتماعی انجام گرفت.