واحد فناور دانشگاه در میان برترین‌ها

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۵۶۵۴ اخبار دانشگاه
واحد فناور دانشگاه در میان برترین‌ها

به گزارش روابط عمومی به نقل از مرکز رشد و شکوفایی خلاقیت دانشگاه، رویداد ملی حل نیازهای فناورانه حوزه گردشگری با رویکرد فناوری های نوین طی روزهای ششم و هفتم دی‌ماه 1402در محل پارک علم و فناوری استان سمنان برگزار گردید.

در این رویداد ملی ۱۰۰ طرح از سراسر کشور به رقابت پرداختند که در پایان از 5 طرح برگزیده با اهدای جوایز تجلیل شد.

شرکت تاو اندیشان زیست فناور از واحدهای مرکز رشد و شکوفایی خلاقیت دانشگاه به مدیریت سرکار خانم حمیده میراهی با طرح «ایجاد بستر گردشگری متمدن هوشمند (بنای معماری، فضای سبز، هوشمندسازی)» موفق به کسب مقام دوم و جذب سرمایه گذار در این رویداد شد.

شایان ذکر است که  ۹ نیاز و چالش محوری حوزه گردشگری با عناوین واقعیت افزوده، راهنمای صوتی، تصاویر ۳۶۰ درجه، سفرهای بومی و محلی، معرفی اقامتگاه‌ها، پویانمایی (انیمیشن)، واقعیت مجازی، اینترنت اشیا در گردشگری و هتل‌داری و راهنمای مسافران گردشگران با رویکرد فناورانه از جمله محورهای این رویداد بود.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک موفقیت به دست آمده، آرزوی بهروزی و موفقیت‌های روزافزون را برای این عزیزان از خداوند متعال مسئلت دارد.