پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت «مقام زن و روز مادر»

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۲ کد : ۵۶۵۱ اخبار دانشگاه

در سالروز میلاد باسعادت بزرگ بانوی عالی مرتبت، حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام زن و روز مادر، دکتر فیاضی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان طی پیامی این روز فرخنده را به تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه به ویژه بانوان گرامی شادباش گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

روز بزرگداشت مقام زن روز ولادت مادری است که سلاله‌ی پاک طهارت را تربیت کرد. همسر، همراه و سنگ صبور بزرگترین سردار اسلام یعنی امیرالمؤمنین بود، زندگی را با کمال سرافرازی به پیش می‌برد و این شخصیت حضرت زهرا (سلام الله علیها) است که الگوی زن مسلمان است. امروز نیز بانوان ایران اسلامی با کوشش و مسئولیت‌پذیری در عرصه‌های مختلف علمی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی اثربخش بوده و مایه‌ی مباهات هستند. اینجانب میلاد پربرکت بانوی دو عالم حضرت زهرا (سلام الله علیها) را فرصتی مغتنم دانسته تا ضمن تقدیر و تشکر از مادران و زنان به ویژه همکاران فرهیخته دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، خجسته میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه بزرگواران تبریک و تهنیت عرض کنم و از خداوند منان توفیقات روز افزون و سعادت و کامیابی را برای آنان مسئلت دارم.

جمال فیاضی