برگزاری کارگاه HSE

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۴ کد : ۵۶۴۲ اطلاعیه‌ها پژوهشی

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌رساند آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان کارگاه تخصصی یک روزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) را در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ (ساعت ۸ صبح الی ۳ بعد از ظهر) در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی برگزار می‌نماید. لازم به ذکر است این کارگاه در طول سال فقط یک ‌بار برگزار می‌گردد و حضور در کارگاه و کسب نمره قبولی در آزمون جهت مجوز کار در تمامی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه الزامی است. در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در کارگاه و مجوز کار در آزمایشگاه اعطاء خواهد شد. بدیهی است به منظور کاهش خطرهای احتمالی و بهبود کیفیت و کمیت کار در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها از ورود دانشجویان فاقد مدرک HSE به آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه جلوگیری به‌عمل خواهد آمد.