آئین رونمایی از مجموعه‌ی ۴۰ جلدی ره‌نامه برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در دانشگاه برگزار شد

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۵ کد : ۵۶۳۶ اخبار دانشگاه

آئین رونمایی از ۴۰ عنوان کتاب برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار گردید.

این آئین که همزمان با دیگر دانشگاه‌های کشور در این دانشگاه نیز برگزار شد با استقبال بسیار خوب دانشگاهیان مواجه گردید که مضاف بر آن تعدادی از مسئولین ادارات شهرستان، خانواده شهدا و تنی چند از فعالین فرهنگی شهرستان باوی نیز حضور داشتند.

این جلسه با قرائت قرآن توسط قاری خوش الحان استان جناب آقای عیسی علوانی آغاز گردید و با سخنرانی جناب آقای دکتر فیاضی رئیس دانشگاه، حاج آقای سماوات به نمایندگی از امام جمعه‌ی ملاثانی و حاج آقای علوی‌کیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ادامه پیدا کرد.

از دیگر برنامه‌های این آئین،  قرائت دکلمه و دلنوشته‌ای توسط دختر شهید امنیت حسن کارونی، پخش کلیپ‌هایی از مقام معظم رهبری در زمینه‌های کتاب و کتابخوانی، دیدار ایشان از نمایشگاه کتاب و همچنین سخنان معظم له در دیدار ۲ دی درباره‌ی استان خوزستان و همچنین پخش کلیپ‌ و تیزرهای تبلیغاتی که مختص برنامه‌ی رونمایی بود.

در پایان نیز با حضور مسئولین دانشگاه و شهرستان، توسط دختر شهید کارونی از کتاب‌ها رونمایی گردید.