برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در دانشگاه

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۱ کد : ۵۶۲۲ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی به مناسبت شهادت بی بی دوعالم حضرت صدیقه طاهره، زهرای اطهر (س) ویژه برنامه‌ای با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین عادلی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار گردید .

این ویژه برنامه در جوار شهدای گمنام با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان و سخنرانی دکتر فیاضی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین عادلی نژاد، شعر خوانی در وصف اهل البیت و حضرت زهرا (سلام الله علیها) توسط شاعر آیینی آقای کفشیری و با نوای مداح اهل البیت آقای صفری برگزار شد.

بر پایی موکب خدام حضرت زهرا (س) با مشارکت داوطلبان دانشگاهی مشتاق خدمت و مرید آن حضرت در دانشگاه به مدت ۴ روز نیز از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.