کسب مقام قهرمانی مسابقات منطقه ۱۰ کشور در رشته تکواندو توسط دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۲۴ آذر ۱۴۰۲ | ۲۳:۳۰ کد : ۵۶۲۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی، مسابقات تکواندو منطقه ۱۰ کشور به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز و هیئت تکواندو استان خوزستان در ورزشگاه تختی اهواز برگزار گردید. در این مسابقات دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان خانم غزل قبلی و آقای حسین باقرزاده شوشتری در اوزان ۶ و ۵ موفق به کسب مقام اول این مسابقات و اخذ سهمیه المپیاد کشوری گردیدند.

روابط عمومی دانشگاه، موفقیت و بهروزی این عزیزان در تمامی عرصه‌های زندگی را از محضر خداوند مهربان مسألت دارد.