گزارش برگزاری کارگاه آموزشی «فرآوری شیر شتر دوکوهانه» سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO)
![گزارش برگزاری کارگاه آموزشی «فرآوری شیر شتر دوکوهانه» سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO)](/images/www/fa/news/news-primary/2023/6571fdaced35c-img-20231207-204433-576-x-384-pixel-.jpg)
به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر طاهره محمد آبادی استاد دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی_ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، کارگاه آموزشی «فرآوری شیر شتر دوکوهانه» برگزار نمود. این کارگاه آموزشی در تاریخ ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۲ توسط سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی و ارائه این عضو هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.
نظر شما :