پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۱ کد : ۵۵۹۶ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در پیامی فرا رسیدن ۱۶ آذرماه روز دانشجو را به دانشگاهیان به ویژه دانشجویان این دانشگاه، تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پیام دکتر جمال فیاضی آمده است:

۱۶ آذر روز دانشجو و دانشگاه، روز پیوند تقوا با علم، روز ایستادگی نخبگان ملت در برابر استعمار و استبداد است. این روز یک روز تاریخی برای دانشگاه، دانشجو و ملت بزرگ ایران است و هرگز به ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ محدود نخواهد شد.

دانشجویان مصداق بارز آگاهی و بصیرت این عناصر کنشگر مهم جامعه،  پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از دوران دفاع مقدس تا به حال در عرصه‌های گوناگون منشا عزت و سربلندی ایران عزیزمان بوده‌اند.

به همین مناسبت، این روز بزرگ را گرامی می‌داریم و به دانشجویان عزیز که همچنان حس آرمان‌خواهی و ایمان به حق‌طلبی در وجودشان بیدار است، تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.