محفل انس با قرآن کریم به مناسبت هفته قرآن و عترت برگزار شد

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۲۱:۲۵ کد : ۵۴۹۲ اخبار دانشگاه
محفل انس با قرآن کریم به مناسبت هفته قرآن و عترت  برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی محفل انس با قرآن کریم به مناسبت هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها به همت کانون قرآن و عترت در تاریخ ۲۲ آبان ۱۴۰۲ در مسجد حضرت علی ابن ابی طالب (ع) دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

این محفل که با استقبال قابل توجه دانشگاهیان و اهالی شهرستان باوی همراه بود با قرائت مجلسی رحیم شریفی قاری استانی شروع شد.

سپس مجری برنامه حاج جمیل حمید به مناسبت در پیش رو بودن ولادت حضرت زینب (س) به قرائت اشعاری زیبا در وصف شخصیت بزرگ ایشان پرداخت.

در ادامه گروه همخوانی بین‌المللی سبطین اشعاری بسیار زیبا و متاثر کننده را در وصف پیامبر اکرم (ص) هم‌نوایی کردند.

حافظ بین‌المللی قرآن استاد عبدالله میاحی که مهمان ویژه محفل بود به بیان نکاتی در مورد چگونگی حفظ قرآن کریم پرداخت.

حسن ختام محفل، تلاوت بسیار دلنشین آیاتی از سوره‌های انبیاء و ضحی توسط قاری برجسته و کشوری، استاد حاج کاظم آذرپیرا بود.