قابل توجه پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۵ کد : ۵۳۹۸ اطلاعیه‌ها آموزشی

قابل توجه پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در سال تحصیلی 1403-1402

اسامی پذیرفته شدگان استعداد درخشان  کارشناسی ارشد سال 1402

همراه با شاد باش به شما پذیرفته‌شدگان گرامی آزمون کارشناسی ارشد سال 1402 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند

ثبت‌‌نام حضوری از روز شنبه  مورخ 1402/07/29 لغایت روز دوشنبه مورخ 1402/08/01 می باشد.

مدارک لازم

1- اصل و سه نسخه تصویر مدارک کاردانی، کارشناسی ناپیوسته (برای کسانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌باشند) و کارشناسی مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل قید شده باشد.

2- اصل فرم گواهی معدل اتمام تحصیلات حداکثر تا 1402/06/31 (مربوط به سازمان سنجش آموزش کشور) تائید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی.

3- چهار سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

4- هشت قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ پشت‌نویسی تهیه شده در سال جاری

5-تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم الکترونیکی (پشت و رو) با مهر و تائید دفتر اسناد رسمی

نکته مهم: پذیرفته‌شدگان مرد مشمول جهت اطلاع از نحوه اخذ معافیت تحصیلی به شرح زیر اقدام نمایند:

پذیرفته‌شدگان مرد مشمول باید با مراجعه به سامانه نظام وظیفه به آدرس services.epolice.ir نسبت به ثبت‌نام جهت اخذ معافیت تحصیلی اقدام نمایند و معافیت تحصیلی خود را دریافت و هنگام ثبت‌نام حضوری به همراه سایر مدارک تحویل دانشگاه دهند.

کلیه پذیرفته‌شدگان مرد مشمول با دریافت کد سخا از دفاتر پلیس 10+ و کد ملی امکان ورود به سامانه و ارائه درخواست را خواهند داشت.

6- حکم مرخصی سالانه با موافقت کتبی بدون قید و شرط سازمان مربوط برای کارمندان دولت.

پذیرفته‌شدگان محترم پس از ثبت‌نام هیچ مدرک ثبت نامی اعم از مدرک کارشناسی و ... به عنوان امانت تحویل شما نخواهد شد. لذا خواهشمند است قبل از تشکیل پرونده به تعداد کافی برای خود کپی برابر اصل، کپی رنگی و اسکن مدارک تهیه نموده و حین تحصیل از درخواست دریافت مدارک موجود در پرونده به عنوان امانت جداً خودداری نمایید.

7- فرم تعهد بهره‌مندی از آموزش رایگان (فرم شماره 4) که پذیرفته‌شدگان دوره روزانه لازم است آن را تکمیل کنند.

8- فرم تعهد فراغت از تحصیل (فرم شماره 3) مختص افرادی که تا 1401/06/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند.

9- دریافت کد رهگیری از صفحه پایانی و مشخص شدن شماره دانشجویی و اقدام به چاپ آن در سه نسخه. بعد از اتمام ثبت‌نام، امکان دریافت و چاپ مجدد کد رهگیری از صفحه پایانی وجود ندارد.

10- تکمیل کارنامه سلامت جسم و روان و ارسال رسید نهایی دریافتی از سامانه.

شرکت کلیه دانشجویان مقاطع تحصیلی در طرح پایش سلامت جسم و روان الزامی می‌باشد.

کارنامه سلامت جسم: آدرس سایت https://portal.saorg.ir/physicalhealth

کارنامه سلامت روان: آدرس سایت  https://portal.saorg.ir/mentalhealth

بعد از تکمیل پرسشنامه نسبت به چاپ خروجی کارنامه اقدام و آن را با سایر مدارک تحویل دانشگاه نمایید.

تکمیل پرسشنامه‌ها برای تمام دانشجویان جدید دانشگاه الزامی بوده و ارایه کلیه خدمات آموزشی و دانشجویی منوط به پر کردن فرم‌های فوق می‌باشد.

11- تکمیل فرم صلاحیت عمومی (جهت دریافت فرم صلاحیت عمومی کلیک نمائید.)