عضویت هیأت علمی دانشگاه در هیئت تحریریه مرکزی مجله Brazilian Journal of Poultry Science

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۵ کد : ۵۳۶۷ اخبار دانشگاه
عضویت هیأت علمی دانشگاه در هیئت تحریریه مرکزی مجله  Brazilian Journal of Poultry Science

به گزارش روابط عمومی، دکتر سامان آبدانان مهدی‌زاده عضو هیأت علمی گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، در هیئت تحریریه مرکزی مجله Brazilian Journal of Poultry Science با ضریب تأثیر 1/4 و دسته‌بندی JCR-Q2 عضویت پیدا کرد. این مجله کیفیت  و جایگاه بالایی در بین مجلات مهندسی کشاورزی، علوم دامی و طیور در جهان دارد، عضویت ایشان امتیاز مثبتی برای دانشگاه و تمام محققین داخلی حوزه کشاورزی است که می‌توان بدینوسیله و با همکاری بیشتر میزان انتشارات محققین ایرانی را در این مجله حمایت کرد. روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت به جامعه دانشگاهی، آرزوی بهروزی و سلامتی روزافزون برای ایشان را از درگاه احدیت مسئلت دارد.