برگزاری سومین جلسه از سری جلسات کارگاه‌های آموزشی ویژه طرح مردمی تولید و کاشت یک میلیارد درخت

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۳۴۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، سومین جلسه از سری جلسات کارگاه‌های آموزشی ویژه طرح مردمی تولید و کاشت یک میلیارد درخت با حضور تولیدکنندگان نهال، مجریان طرح‌های جنگل‌کاری و زراعت چوب شهرستان‌های دزفول، اندیمشک و شوش برگزار گردید.

مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر حیدری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان مطالب علمی بسیار ارزشمند و کاربردی برای فراگیران حاضر در کارگاه ارائه نمود.

بازدید میدانی از طرح زراعت چوب موفق شهرستان دزفول، اجرا شده در آذرماه سال ۱۴۰۰ و در محدوده مستثنیات قانونی توسط جناب آقای زلقی یکی از برنامه‌های این کارگاه آموزشی بود.

شایان ذکر است که این جلسات کارگاهی طبق برنامه‌ریزی انجام شده توسط اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان و با مشارکت کمیته علمی ستاد طرح مردمی تولید و کاشت یک میلیارد درخت، روزهای دوشنبه هر هفته در محل یکی از شهرستان‌های استان خوزستان تشکیل و در آن به سؤالات و ابهامات فراگیران در خصوص طرح موصوف توسط رئیس و کارشناس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی و همچنین مدرس پاسخ داده می‌شود.

برنامه برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه طرح مردمی تولید و کاشت یک میلیارد درخت