اطلاعیه دوم زیارت اربعین ۱۴۰۲

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰ کد : ۵۲۵۴ اطلاعیه‌ها عمومی فرهنگی و دانشجویی

• به اطلاع ثبت‌نام‌کنندگان کاروان زیارتی اربعین دانشگاه می‌رساند، تاریخ اعزام این کاروان روز یکشنبه مورخ 1402/06/12 ساعت 8:30 از جوار مزار شهدای دانشگاه می‌باشد.
  • طبق مصوبه ستاد اربعین دانشگاه، همکاران دانشگاهی در صورت سفر به کربلا خارج از کاروان دانشگاه می‌توانند از تسهیلات علی‌الحساب تا مبلغ 30 میلیون ریال به صورت کسر از حقوق با بازپرداخت 3 ماهه با تکمیل فرم مربوطه و ارائه آن به معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی استفاده نمایند.
  • طبق اعلام آمادگی شرکت پیمانکاری، نیروهای شرکتی در صورت سفر به کربلا خارج از کاروان دانشگاه می‌توانند تا مبلغ 30 میلیون ریال تسهیلات به صورت کسر از حقوق از شرکت مربوطه دریافت نمایند.
  • طبق مصوبه ستاد اربعین دانشگاه، همکاران دانشگاهی جهت تشرف به زیارت اربعین تا ۵ روز از مرخصی تشویقی برخوردار خواهند بود.