پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

۰۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۱:۱۱ کد : ۵۲۵۱ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی کارمندان به ویژه همکاران دانشگاهی تبریک گفت. متن پیام دکتر فیاضی به شرح ذیل است:

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام "رجایی" و "باهنر" مزین و هفته دولت نام‌گذاری شده یادآور شهادت دو پرستوی سبک‌بال، رجایی و باهنر است؛ دو معلم بزرگ عمل، دو آموزگار وارسته که پیشه‌شان انسانیت و خلوص بود. همچنین این ایام فرصتی گران‌بها برای سرمشق قراردادن راه، روش و منش این عزیزان در زمینه خدمت‌رسانی بی‌منت و خالصانه به مردم است.

اینجانب ضمن نکوداشت یاد شهیدان والا مقام رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را که نشان جاری شدن چشمه‌ی صداقت و فروتنی و تلاش در کالبد انسان‌های باهمت است، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از خداوند منان، برای همه خدمت‌گزاران صادق این مرز و بوم، در دستیابی به اهداف بلند، پیشرفت، عزت و اقتدار، توفیق و سلامتی از درگاه ایزد منان مسألت می‌نمایم.

جمال فیاضی

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان