برگزاری کارگاه معرفی و کاربرد انواع ماشین‎های باغبانی

۲۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۷ کد : ۵۲۴ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه معرفی و کاربرد انواع ماشین‎های باغبانی

به گزارش روابط عمومی، کارگاه معرفی و کاربرد انواع ماشین‌های باغبانی توسط مهندس خدا بنده‌لو در تاریخ ۲۲/‏۰۹/‏۹۶‬ در ساعت ۱۳ الی ۱۵ در محل تالار حافظ دانشگاه با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و کارمندان برگزار گردید. در ابتدا جناب آقای دکتر محمد امین آسودار رئیس دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت‌کنندگان و جناب آقای مهندس حسن خدا بنده‌لو اهمیت و جایگاه رشته‌های مکانیزاسیون و مکانیک بیوسیستم را در صنعت کشاورزی بیان نمودند و ضمن مقایسه جایگاه کشور ایران با کشورهای پیشرفته توجه به نیازهای این صنعت را ضروری دانستند. در ادامه جناب آقای مهندس خدا بنده‌لو به معرفی و کاربرد انواع ماشین‌های باغبانی شامل: ماشین‌های هرس و برش درختان زینتی و ماشین‌های برداشت محصولات درختی و انواع چوب خردکن‌ها پرداختند. در پایان نیز مقایسه‌ای بین کاربرد این ماشین‌ها و هزینه های آن‌ها انجام دادند. پاسخ به سئوالات شرکت‌کنندگان و پذیرایی خاتمه بخش این برنامه بود.