برگزاری سه دوره‌ مهارت‌آموزی در قالب طرح سراهای مهارت‌آموزی دانشجویان (سرمد)

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۲ کد : ۵۲۱۲ اخبار دانشگاه
برگزاری سه دوره‌ مهارت‌آموزی در قالب طرح سراهای مهارت‌آموزی دانشجویان (سرمد)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، با راه‌اندازی سراهای مهارت‌آموزی دانشجویان (سرمد) همزمان با هفته سراهای دانشجویی، تاکنون سه دوره مهارت‌آموزی توسط معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی برای دانشجویان برگزار شده است.

آموزش ساخت و نصب قاب‌های توری فلزی با هدف نصب در سراهای دانشجویی اولین دوره آموزشی در قالب طرح سراهای مهارت‌آموزی دانشجویان (سرمد) بود. در این دوره مهارتی که با تدریس مهندس کوره‌پز کارشناس آموزشی گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون انجام شد دانشجویان شرکت کننده ضمن ساخت قاب‌های توری فلزی، آنها را در پنجره‌های تراس خوابگاه‌ها نصب نمودند.

دومین دوره برگزار شده دوره‌ی آموزش میناکاری مختص دانشجویان دختر بود که در آن از طرح نقشه روی سفال خام تا ارسال به کوره و تولید اثر هنری میناکاری توسط خانم موسوی از مربیان شهر ملاثانی آموزش داده شد.

پرورش مرغ و اردک با استفاده از پسماندهای غذاخوری دانشجویان سومین دوره از طرح سراهای مهارت‌آموزی دانشجویان (سرمد) بود که توسط مهندس آقاملاپور دانشجوی تحصیلات تکمیلی گروه مهندسی علوم دامی آموزش داده شد.