دریافت نشان حامی توسط کارشناس بهداشت دانشگاه

۲۲ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۵۱۹۹ اخبار دانشگاه
دریافت نشان حامی توسط کارشناس بهداشت دانشگاه

به گزارش روابط عمومی به نقل از مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، اولین دوره آموزشی کارشناسان بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۷ام لغایت ۱۹ام تیرماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور دکتر داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی این سازمان برگزار شد در بخش معرفی کارشناسان بهداشت منتخب مناطق ده‌گانه کشور، خانم فائزه هاشمی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به عنوان کارشناس منتخب مرکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های منطقه ده کشور (استان خوزستان) برگزیده و با اهدای نشان حامی و لوح سپاس، از ایشان تجلیل به عمل آمد. روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک این دستاورد، موفقیت و سربلندی روزافزون را برای ایشان از خداوند سبحان مسئلت دارد.