مناظره‌ی دانشجویی راه ناتمام

۲۰ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۴ کد : ۵۱۷ اخبار دانشگاه
مناظره‌ی دانشجویی راه ناتمام

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت روز دانشجو، یکشنبه مورخ ۱۹/‏۰۹/‏۹۶‬ مناظره‌ی فعالین دانشجویی استان خوزستان در سالن اجتماعات حافظ به همت بسیج دانشجویی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان برگزار شد.

در این مناظره که با عنوان" راه ناتمام" برگزار گردید، جناب آقای دکتر عبدشاهی به عنوان مجری برنامه، خانم صدیقه جلالی دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه شهید چمران، آقای میلاد خدری دبیر کل اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران، آقای امیر مسعود حاجی‌پور مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه و همچنین آقای رامین کیانی دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام دانشگاه شهید چمران حضور داشتند؛ که به بیان نظرات خود پیرامون تاریخچه جنبش دانشجویی و نسبت آن با انقلاب اسلامی، عملکرد دولت‌های مختلف در رابطه با جنبش دانشجویی و همچنین رسالت جنبش دانشجویی در حال و آینده پرداختند. این مناظره با استقبال گرم دانشجویان همراه شد.