مراسم بزرگداشت سالگرد رحلت بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۵۰۹۶ اخبار دانشگاه

به مناسبت سی و چهارمین سالگرد رحلت بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) مراسم بزرگداشتی روز سه‌شنبه 16 خردادماه با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقای علوی‌کیا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مسجد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار گردید. در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان، اساتید و کارکنان تشکیل گردید، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا علوی‌کیا با اشاره به خصوصیات اخلاقی امام خمینی (ره)، زندگی زاهدانه ایشان را الگوی تمام عیار در همه زمینه‌ها برای مردم و خصوصاً مسئولین و صاحبان قدرت دانستند. در پایان مراسم قطعنامه‌ای که توسط تشکل‌های اسلامی دانشجویان دانشگاه تهیه شده بود قرائت گردید.