تغییر ساعت برگزاری امتحانات پایانی نیمسال تحصیلی جاری

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۰ کد : ۵۰۹۵ اطلاعیه‌ها اخبار دانشگاه آموزشی
تغییر ساعت برگزاری امتحانات پایانی نیمسال تحصیلی جاری

به اطلاع می‌رساند، نظر به تغییرات ایجاد شده در ساعات اداری و تعیین زمان حضور افراد در محل کار از ساعت ۶ صبح لغایت ۱۳ از روز سه‌شنبه مورخ ۱۶ خرداد لغایت ۱۵ شهریورماه سال ۱۴۰۲، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند با نظر هیئت رئیسه محترم دانشگاه تغییرات ذیل در برنامه امتحانات پایان نیمسال تحصیلی جاری که قرار است از روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۰ آغاز گردد صورت گرفته و به شرح ذیل به اطلاع عزیزان خواهد رسید:

1- شروع کلیه امتحانات پایان نیمسال در هر روز از ساعت ۷:۳۰ صبح خواهد بود.

2- زمان برگزاری امتحاناتی که قبلاً ساعت ۸:۳۰ آغاز می‌گردید، در این برهه از زمان از ساعت ۷:۳۰ صبح خواهد بود.

3- زمان برگزاری امتحاناتی که قبلاً ساعت ۱۰:۳۰ آغاز می‌گردید، در این برهه از زمان از ساعت ۹:۰۰ صبح خواهد بود.

4- زمان برگزاری امتحاناتی که قبلاً ساعت ۱۳:۰۰  آغاز می‌گردید، در این برهه از زمان از ساعت ۱۰:۳۰ خواهد بود.

5- تمامی آزمون‌های برنامه‌ریزی شده برای برگزاری در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۳۱ شامل امتحانات مربوط به دروس گروه معارف و سایر دروس، یک ساعت به جلو کشیده خواهد شد. این دروس شامل موارد ذیل می‌باشد:

5-1) دروس تاریخ تحلیلی صدر اسلام و اندیشه اسلامی ۱ (مبدا و معاد)، ساعت ۷:۳۰

5-2) اندیشه اسلامی ۲ (نبوت و امامت)، ساعت ۸:۳۰

5-3) عملیات گلکاری، تعداد ۲ نفر، در همان مکان قبلی (کلاس شماره ۴)، ساعت ۹:۳۰

5-4) شناسایی گیاهان مرتعی ۱، تعداد ۱۲ نفر، در همان مکان قبلی (کلاس شماره ۴)، ساعت ۹:۳۰

۵-۵) اخلاق اسلامی (عرفان عملی در اسلام)، ساعت ۹:۳۰

5-6) دانش خانواده و جمعیت، ساعت ۱۰:۳۰

5-7) انقلاب اسلامی ایران، ساعت ۱۱:۳۰

5-8) تفسیر موضوعی قرآن، ساعت ۱۳:۰۰

لازم به توضیح است در خصوص مکان برگزاری آزمون‌های روز ۳۱ خرداد، هیچگونه تغییری صورت نگرفته است. خواهشمند است اطلاع‌رسانی جمعی در گروه‌های دانشجویی صورت پذیرد.