پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سالگرد رحلت معمار کبیر انقلاب اسلامی

۱۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۷ کد : ۵۰۸۵ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سالگرد رحلت معمار کبیر انقلاب اسلامی

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با صدور پیامی سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) را به جامعه دانشگاهی تسلیت گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

انقلاب اسلامی پدیده نو و بدیع در عالم بود که توانست تمامی معادلات عصر را به نفع دین و اسلام تغییر دهد.

انقلاب اسلامی جوششی تمام نشدنی از معارف الهی است که دین، معنویت و عدالت و رستگاری و آزادی را در عصر مادی گرایی و لیبرالیسم در قلوب مردم دنیا جاری می‌سازد.

بی‌شک این انقلاب مرهون مجاهدت و مبارزه خستگی‌ناپذیر امام عزیزمان است که با روح قدسی خود این شجره طیبه را غرس نمود و الگوی سرآمد و حذف نشدنی از حکمرانی را ارائه نمود.

۱۴ خرداد سالروز عروج این مرد الهی، داغی فراموش‌نشدنی در دل عاشقان امام خمینی (ره) است .

صحیفه‌ امام خمینی و وصیت‌نامه الهی امام (ره) گنجینه‌ی سرشار از معارف الهی و اصول انقلاب است که به جامعه دانشگاهی به ویژه دانشجویان توصیه می‌کنیم تا می توانید با این معارف انس و الفت بگیرند. اینجانب به نمایندگی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) سالروز رحلت جانگداز ایشان را تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.

جمال فیاضی رئیس دانشگاه