برگزاری مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۸۵۵ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی، مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان (شب قدر) در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان در محل مسجد علی ابن ابیطالب (ع) برگزار شد.

این مراسم با تلاوت سوره عنکبوت شروع شد. سپس دعای پرفیض جوشن کبیر قرائت گردید. در ادامه مراسم، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جناب حجت الاسلام و المسلمین علوی کیا به‌عنوان سخنران، مطالبی را در باب اهمیت احیای لیالی قدر و تقوا پیشه‌کردن ایراد فرمودند.

حسن ختام مراسم مناجات خوانی، دعای قرآن به سر و عزاداری به مناسبت ایام شهادت امیر المومنین (ع) با نوای آقای کربلایی امید آفرین بود. لازم به ذکر است که مراسم احیای شب های بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار خواهد شد.