پذیرش بدون آزمون دانشجوی  دکتری تخصصی (PhD) سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲

۱۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۴ کد : ۴۸۵۰ اطلاعیه‌ها آموزشی

آگهی پذیرش بدون آزمون دانشجوی  دکتری تخصصی (PhD) برای سال تحصیلی 1403- 1402

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان (سهمیه استعداد‏های درخشان)

بدین وسیله به اطلاع می‏‌رساند این دانشگاه در نظر دارد در راستای اجرای سیاست‌های حمایت و هدایت از دانشجویان برتر و به استناد آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان در دوره دکترای تخصصی از بین دانش‌آموختگان و دانشجویان برتر دوره کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت عتف برای سال تحصیلی 1403-1402 برای دوره روزانه مقطع دکترای تخصصی به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون و با رعایت شرایط زیر دانشجو می‌پذیرد.

رشته تحصیلی

گرایش

صنایع غذایی

فناوری مواد غذایی

علوم دامی

ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور

فیزیولوژی دام و طیور

تغذیه دام

تغذیه طیور

ترویج و آموزش کشاورزی پایدار

آموزش کشاورزی پایدار و محیط زیست

ترویج کشاورزی پایدار و منایع طبیعی

آگروتکنولوژی

علوم و تکنولوژی بذر

فیزیولوژی گیاهان زراعی

اکولوژی گیاهان زراعی

الف -شرایط عمومی

۱- اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

۲- متعهد به قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی ایران

۳- نداشتن ممنوعیت تحصیل به تشخیص مراجع ذیصلاح

ب- شرایط اختصاصی

۱- دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد معتبر و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از یکی از دانشگاه‏‌های داخل کشور

۲- دارا بودن میانگین کل ۱۶ و یا بالاتر در مقطع کارشناسی

۳- دارا بودن میانگین کل ۱۷ و بالاتر بدون احتساب نمره پایاننامه در مقطع کارشناسی ارشد

۴- بیش از دو سال از تاریخ فراغت از تحصیل دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.

۵- کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی داوطلبان پذیرش بدون آزمون دکتری

ج- نحوه ارائه مقالات یا فعالیت‌های علمی برگزیده

• مقالات ارائه شده طبق جدول مورد ارزیابی قرار گرفته و باید چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ باشد .
  • هر گونه ثبت اختراع باید مورد تایید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران باشد .
  • برگزیدگان جشنواره های علمی معتبر (خورازمی، فارابی، رازی و یا ابن سینا) باید تائیدیه دبیرخانه جشنواره را کسب و ارائه نمایند .
  • برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی باید تائیدیه دبیرخانه المپیاد را کسب و ارائه نمایند .

ه- نکات مهم

• هر گونه اطلاع‏‌رسانی به داوطلبان منحصراً از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه به نشانی www.asnrukh.ac.ir صورت می‏‌پذیرد. لذا به داوطلبان توصیه می‏‌شود به منظور اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه، اطلاعیه‏‌های مربوط را در سایت دانشگاه بطور منظم پیگیری نمایند .
  • دانشجویان نیم‌سال آخر، چنانچه تا قبل از ثبت‏‌نام در فراخوان بتوانند از پایان‏‌نامه خود دفاع نمایند، مجاز خواهند بود با رعایت سایر شرایط و با ارائه مدارک لازم در این فراخوان شرکت نمایند.
  • سنوات تحصیل قابل قبول برای امتیازدهی، در مقطع کارشناسی ۸ نیمسال و در مقطع کارشناسی ارشد ۴ نیمسال است .

تبصره: داوطلبان رشته‌هایی که سنوات مجاز تحصیل آنها، طبق مصوبه شورای عالی برنامه‏‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مقطع کارشناسی 9 نیمسال و کارشناسی ارشد ناپیوسته 5 نیم‌سال تصویب شده‌اند، امتیازت لازم را مطابق با جدول مربوطه اخذ خواهند نمود .

• تغییر رشته و گرایش بعد از قبولی و کسب پذیرش، به هیچ عنوان امکان‌پذیر نخواهد بود .
  •  مدارک داوطلبان به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد لذا به داوطلبان توصیه می‌‏شود با دقت لازم، مفاد آگهی را مطالعه و فقط درصورت دارا بودن شرایط مربوط نسبت به ثبت نام در فراخوان اقدام نمایند.
  • ارائه یک نسخه از پایان‌نامه و نیز نسخه اصل کلیه مقالات، کتب، تألیفات و سایر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی داوطلب در زمان مصاحبه الزامی است.
  • با توجه به اینکه ادامه تحصیل در مقطع دکتری به صورت تمام وقت می‏‌باشد، داوطلبان شاغل در وزارتخانه‏‌ها، سازمان‌‏ها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبت‌‏نام موافقت کتبی و بدون قید و شرط محل کار خود را مبنی بر ادامه تحصیل کسب نمایند.

ز- مدارک لازم

• فرم تکمیل شده تقاضا به طور دقیق و خوانا
  • یک نسخه تصویر شناسنامه و کارت ملی
  • دو قطعه عکس که مشخصات داوطلب در آن پشت‌نویسی شده باشد.
  • تصویر مدرک نمایانگر وضعیت نظام وظیفه برای داوطلبان مرد
  • تصویر گواهینامه و ریز نمرات تایید شده در دوره کارشناسی ارشد که نمره پایان نامه حتماً در آن درج شده باشد.
  • تصویر گواهینامه و ریزنمرات تایید شده در دوره کارشناسی
  • گواهی نمره آزمون زبان انگلیسی (در صورت داشتن)
  • معرفی‏‌نامه از دبیرخانه المپیاد دانشجویی برای دانشجویان المپیادی در مقطع کارشناسی ارشد
  • معرفی‌‏نامه از دبیرخانه جشنواره‌های معتبر علمی خوارزمی، فارابی، رازی، ابن سینا) برای برگزیدگان جشنواره‌‏ها در مقطع کارشناسی ارشد که منتشر شده باشد)
  • تصویر کلیه مقالات ارائه شده در کنفرانس‏‌ها، کلیه تألیفات، کتب و فعالیت‌‏های پژوهشی داوطلب

ح -نحوه ثبت‌نام و ارسال مدارک

• مهلت ارسال مدارک حداکثر تا پایان وقت اداری مورخ 1402/02/30 خواهد بود.
  • به مدارک ناقص و یا ارسال شده بعد از مهلت مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد .
  • زمان و مکان برگزاری مصاحبه در موقع مقتضی از طریق سایت دانشگاه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید .
  • متقاضیان در صورت داشتن شرایط حداقلی مذکور، لازم است نسبت به بارگذاری مدارک لازم در سامانه ثبت‌نام و در بازه زمانی اعلام‌شده اقدام نمایند. در صورت احراز هرگونه مطلب خلاف واقع در مدارک ارسالی داوطلب در هر مرحله از ثبت‌نام و یا تحصیل، از ادامه تحصیل وی جلوگیری به عمل خواهد آمد و مسئولیت عواقب آن بر عهده‌ی داوطلب خواهد بود.
  • درخواست داوطلبانی که در مهلت مقرر ثبت‌نام اینترنتی نکرده باشند و یا مدارک بارگذاری شده (اسکن شده) آنها ناخوانا و نامرتبط باشد، بررسی نخواهد شد.
  • داوطلبان می‌توانند از تاریخ 20 فروردین ماه 1402 از طریق لینک زیر اقدام به ثبت‌نام نمایند.

جهت دریافت فرم مشخصات داوطلب پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) در مقطع دکتری کلیک نمائید.

جهت ثبت‌نام کلیک نمائید.

مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه