بازدید مدیر کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۰۹ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۸:۰۰ کد : ۴۷۷۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس اکبرپور ظهر امروز سه‌شنبه به تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۹ از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی بازدید نمود.

مهندس اکبرپور مدیر کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در دانشگاه، به همراه رئیس، معاون اداری _مالی و مدیران دانشگاه از ایستگاه دامپروری، استخر سرپوشیده، خوابگاه متاهلین، مجموعه مسکونی ۳۰ واحدی، ایستگاه پمپاژ آب خام، مزرعه آموزشی و پژوهشی، گلخانه، نخلستان و محوطه کلی دانشگاه بازدید داشتند. در ادامه این بازدید ساختمان بازسازی شده معاونت اداری_ مالی و معاونت آموزشی دانشگاه توسط ایشان افتتاح شد.

در پایان بازدید میدانی، جلسه‌ای با حضور مدیر کل دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت عتف به منظور بررسی مشکلات و نیازهای عمرانی دانشگاه برگزار شد، که در این جلسه دکتر فیاضی رئیس دانشگاه خواستار حمایت بیشتر جهت تکمیل پروژه‌های در دست انجام، بازسازی برخی اماکن و افتتاح پروژه‌های عمرانی شدند که مهندس اکبرپور قول مساعد همکاری در این زمینه را دادند.