رویداد ملی تا ثریا خوزستان

۰۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۸ کد : ۴۷۶۴ اخبار دانشگاه
رویداد ملی تا ثریا خوزستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین رویداد ملی تا ثریا استان خوزستان در تاریخ ۳ اسفند ۱۴۰۱ با حضور جمعی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، پژوهشگران، دانشگاهیان، مسئولین استانی، کشوری و سرمایه‌گذاران در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی اهواز برگزار شد. در این رویداد آقای دکتر بابا احمدیان رئیس شرکت پیشگامان توسعه دانش خوزستان اظهار داشت: این رویداد با هدف شناسایی و معرفی طرح‌ها و ایده‌های فناورانه و حمایت از آنها در راستای تجاری‌سازی و رونق تولیدات داخلی برگزار می‌شود. ایشان در ادامه افزود: در مجموع ۶۴ طرح با موضوعات کشاورزی، صنایع نفت و گاز، پزشکی و آب به دبیرخانه ارسال شد که از بین آنها ۲۶ طرح انتخاب، که  ۱۰ طرح جهت ارائه نهایی برگزیده شدند.  بخش دوم این رویداد برگزاری نشست‌های توجیهی صاحبان محصول با ارائه BP (بیزنس پلن) و انجام مذاکره با نمایندگان شرکت‌های سرمایه‌گذار بود.

دو طرح از ۱۰ طرح برگزیده این رویداد مربوط به دکتر نواب کاظمی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان  با محصول "دستگاه نمونه‌بردار خاک‌های کشاورزی" و طرح آقای مهندس محمدرضا زرگران خوزانی دانشجوی دکتری اگروتکنولوژی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با عنوان "توسعه کاشت و فرآوری گیاه نیل در استان خوزستان" بود که ضمن دریافت لوح تقدیر، طرح‌های آن‌ها مورد استقبال برخی از سرمایه‌گذاران قرار گرفت که باعث انعقاد تفاهم‌نامه پشتیبانی نیز با برخی از آنان شد.