افتتاح نمایشگاه فرهنگی و دستاوردهای دانشجویی

۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۳ کد : ۴۷۲۸ اخبار دانشگاه
افتتاح نمایشگاه فرهنگی و دستاوردهای دانشجویی

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، نمایشگاه فرهنگی و دستاوردهای دانشجویی در روز سه‌شنبه مورخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ با حضور دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولین شهرستان باوی، اعضای هیئت علمی، کارکنان و حضور پر شور دانشجویان در محل سالن فردوسی افتتاح شد.
در این نمایشگاه تشکل‌های ‌دانشجویی، کانون‌های فرهنگی و هنری، انجمن‌های علمی و ورزشی دانشجویی، نشریات دانشجویی و نهادهای فرهنگی شهرستان باوی دستاوردهای خود در زمینه‌های فرهنگی، سیاسی، هنری، حجاب و عفاف و فناوری‌های نوین را به نمایش گذاشتند. نشست‌های علمی، فرهنگی، سیاسی و کارگاه‌های آموزشی نیز بخش دیگری از برنامه‌های این نمایشگاه است.
گفتنی است این نمایشگاه به مدت سه روز برای بازدید دانشگاهیان و دانشجویان دایر خواهد بود.